.Bedrijveninformatie

In het kort zijn er drie redenen waarom u kiest voor samenwerking met SIB-Groningen. Dit zijn
• Het creëren van goodwill en het verbeteren van uw imago in de maatschappij. U kunt duurzaamheid in de praktijk toepassen om uw betrokkenheid in de maatschappij te tonen door studenten de kans te bieden zich bij SIB-Groningen te ontwikkelen.
• verhoging van uw naamsbekendheid bij studenten bereiken en studenten als afnemers aantrekken.
• op een makkelijke, informele en interactieve manier contact leggen met SIB-leden als potentiële werknemers voor uw organisatie.

Op basis van deze drie redenen zijn verschillende samenwerkingen mogelijk, heeft u interesse neem dan vooral contact op met Esther Hessels, Commissaris Acquisitie.


Hi StudentenabonnementMet een Hi Studentenabonnement sms, mms én bel je altijd super voordelig. Voor een vast maandbedrag krijg je elke maand een bundel met belminuten, sms'jes of mms'jes. En op vertoon van je studentenkaart krijg je tot 20% extra korting. Bekijk hier alle topaanbiedingen of op Hi.nl!


Kleding laten bedrukken bij Shirt a la Minute!

Geef bij het bedrukken van al je kleding zoals commissieshirts, dispuutskleding of eigen kleding aan dat je van de SIB bent en steun de vereniging. Voor elke transactie krijgt de SIB namelijk een bijdrage van Shirt a la Minute.

Shirt a la Minute vind je aan de Vismarkt 30

Klik hier voor de website.

Haal je rijbewijs met korting!Als SIB-lid krijg je 50,- euro korting op een rijlespakket naar keuze bij Nova Rijschool Groningen. Dus heb jij je rijbewijs nog niet, grijp dan nu deze kans.

Nova Groningen richt erop de aspirante bestuurders bewust te maken van het milieu en de kwaliteit van het rijondericht zo hoog mogelijk te houden. Dit bereiken Nova Groningen door de lesmethoden telkens weer individueel op de kandidaat aan te passen. Want ieder mens leert nu eenmaal anders en op een ander tempo.

Voor meer informatie, bekijk de website van Nova Groningen.
Rijschool Nova Groningen


Abonnement op de Internationale Spectator met kortingSIB leden kunnen een startersabonnement op de Internationale Spectator afsluiten voor 27,25 euro per jaar, wat normaal 49,75 euro per jaar voor studenten is. De Internationale Spectator is het maandblad van het Nederlands Instituut voor internationale betrekkingen, Clingendael.

Flyers bestellen bij Directprint!


Wil je makkelijk flyers bestellen? Bij Directprint heb je die mogelijkheid! Daarnaast bieden ze nog heel veel meer dan alleen flyers, dus kijk snel op hun website als je hier in geïnteresseerd bent!

Vergelijkingswebsite SUM
Via SUM kun je als jongeren/student eenvoudig en snel je zorgverzekering vergelijken. Daarnaast kun je via SUM op basis van je kenteken autoverzekeringen vergelijken of snel de goedkoopste energie maatschappij vinden. In de toekomst gaat SUM nog meer aanbieders vergelijken. Neem dus zeker eens een kijken op www.sum.nl.