.EvenementenagendaJe kunt ons wekelijks vinden aan de Hereweg 1, waar al onze activiteiten plaatsvinden tenzij anders vermeld. Kom gerust eens langs, onze avonden zijn open voor iedereen en kosten niks!

Introductiedag I: Italia!

Introductiedag I: Italia!
25-08-2014 16:00
PlaatsHardewikerstraat 7

Het is tijd voor onze nieuwe eerstejaars om de SIB (en elkaar) te leren kennen! En dat doen we op deze eerste introductiedag, die als thema het land Italïe zal hebben! Niet alleen komt Francesco Azzarello, de Italiaanse Ambassadeur te Nederland, een lezing geven, we zullen ook lekker Italiaans eten en een heuse 'Moustache party' organiseren! Voor slechts 2,50 EU kun jij hierbij zijn, dus geef je snel op via commintern@sib-groningen.nl!

lees verder »

Introductiedag II: The Middle-East!

Introductiedag II: The Middle-East!
26-08-2014
Plaatst.b.a

Vanavond is het tijd om met je mede SIBbers van een dinertje en een drankje te genieten. Voor slechts 12.50 kun je met ons dineren en daarna misschien zelfs nog wel even een dansje wagen? Opgeven kan via commintern@sib-groningen.nl!

lees verder »

Introductiedag III: City Tour & Kroegentocht!

Introductiedag III: City Tour & Kroegentocht!
27-08-2014 16:00
PlaatsHet Pakhuis, Peperstraat 8-2

De laatste Introductiedag alweer, maar zeker niet de minste! We beginnen de middag met een World War II City Tour, om zo te kunnen ontdekken wat Groningen allemaal heeft meegemaakt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Daarna kun je voor slechts 7,50 met ons mee-eten bij Café het Pakhuis, waarna er leuke spelletjes op het programma staan. Tot slot eindigen we de avond voor een kroegentocht, waar je voor maar 10,- EU aan mee kunt doen! Geef je op via commintern@sib-groningen.nl

lees verder »

Democracy in Turmoil

Democracy in Turmoil
01-09-2014
PlaatsHardewikerstraat 7

Vanavond hebben we niet één maar twee lezingen, die zullen praten over onrustige democratieën. Ten eerste zal Dr. Sami Faltas, professor aan de Universiteit van Groningen en geboren in Egypte, een lezing geven over Egypte. Hierna zal Geertjan Hahn, journalist en expert op het gebied van Centraal en Oost-Europa, een lezing geven over de huidige situatie in Oekraïne. Daarna zal er ruimte zijn voor discussie!

lees verder »

OverdrachtsALV 2014

OverdrachtsALV 2014
02-09-2014 19:30
Plaatst.b.a

Vanavond is het zover: Bestuur 2013-2014 draagt het leiden van de Vereniging over op Bestuur 2014-2015! Maar eerst zullen ze nog hun jaarverslag presenteren, en afscheid van jullie nemen! Aanvang en stukken inzien vanaf 19.00, we beginnen om 19.30!

lees verder »

Disputenjacht 2014!

Disputenjacht 2014!
04-09-2014 20:30
PlaatsPelsterstraat 23

Vanavond krijg je de gelegenheid de verschillende Disputen van SIB te ontmoeten! Disputen zijn dé sociale organen van de SIB. Disputen komen een of meerdere malen per week samen om te eten, drinken, spelletjes te spelen en nog veel meer samen te doen. Wil jij ook graag bij een Dispuut? Wil je vrienden voor het leven maken? Dit is je kans te kijken wat de SIB heeft te bieden en welk Dispuut bij jou past!

De SIB kent zeven Disputen, ieder met een compleet eigen karakter. Op deze avond zul je langsgaan bij de Disputen in kroegen in de stad om kennis te maken. Zo kun je zelf zien hoe een Dispuut zou zijn en welk Dispuut bij je past. Meld je aan door een mail te sturen naar commintern@sib-groningen.nl We verzamelen bij het SIB-Pand, Pelsterstraat 23!

lees verder »