.EvenementenagendaJe kunt ons wekelijks vinden aan de Hardewikerstraat 7, waar al onze activiteiten plaatsvinden tenzij anders vermeld. Kom gerust eens langs, onze avonden zijn open voor iedereen en kosten niks!

SIBterklaas 2014!

SIBterklaas 2014!
01-12-2014 20:00
PlaatsHardewikerstraat 7

Aangezien december bijna voor de deur staat, komt Sinterklaas er weer aan. SIB organiseert een speciale avond voor haar leden om dit met elkaar te vieren. Misschien krijg je wel de kans om op de schoot van Sinterklaas te zitten! En wie weet heeft er iemand een schoentje voor je gezet.

We zullen ook een cadeautjesspel spelen, dus vergeet niet om zelf ook een cadeau mee te nemen om je gulheid te tonen!

lees verder »

Brusselreis 2014!

Brusselreis 2014!
10-12-2014
12-12-2014
PlaatsGroningen Centraal Station

Van 10 t/m 12 december zal Projectgroep Brussel wederom een trip naar Brussel organiseren! Voor slechts vijf euro heb je de mogelijkheid om de stad te ontdekken, politici in actie te zien in het Europees Parlement en natuurlijk veel Belgische biertjes te drinken!

Geef je op door een mailtje te sturen naar aanmelden@sib-groningen.nl, en vergeet vooral niet je telefoonnummer en of je een week/weekend OV hebt te vermelden!.

De Brusseltrip zit vol, maar je kunt je nogsteeds opgeven voor de wachtlijst! Als er een plekje vrijkomt, vullen we die aan met mensen van de wachtlijst, dus er is nog kans!

lees verder »

SIB kerstdiner 2014!

SIB kerstdiner 2014!
15-12-2014
Plaats

Maandag 15 december eindigen we het SIB-jaar met de mooiste activiteit van het jaar; het jaarlijkse kerstdiner! Waar we precies heen gaan en wat we verder die avond nog zullen doen zal later nog aangekondigd worden, maar zorg er voor dat je deze datum vrij houdt, want dit wil je niet missen!

lees verder »