.EuroMUN Maastricht

Geplaatst op: 16-05-2012 00:00

Vol trots presenteren UNSA Maatricht u EuroMUN Maastricht 2012! Het thema van de 5de editie van onze conferentie is ‘Peace, Progress, Prosperity: Forging New Paths in Uncertain Times’, een belangrijke boodschap in een jaar dat overloopt van de revoluties en daaruit voortvloeiende gewelddadige conflicten. Onze conferentie vindt plaats op 16 - 20 mei tijdens Hemelvaart in Maastricht en kost slechts 80 Euro voor vijf dagen. Ook zal de MUN(Model United Nations) in het teken staan van het 20-jarige jubileum van de Maastricht Treaty, het verdrag waarin werd gekozen voor de Euro.


EuroMUN Maastricht onderscheidt zich van andere MUNs door niet alleen organen van de Verenigde Naties te simuleren maar ook instituties van de Europese Unie. In 4 jaar heeft onze conferentie snel naam gemaakt. Vorig jaar mochten we 550 internationale studenten uit 50 verschillende landen en van 120 verschillende universiteiten ontvangen in Maastricht. Dat maakt ons de een-na-grootste MUN van Europa. Wij zouden het fantastisch vinden als jullie hier deel van uit willen maken.
EuroMUN Maastricht is gezelligheid met inhoud: Overdag verhitte discussies, ’s avonds spetterende feestjes. Ook bieden wij de optie Europese organisaties te bezoeken in Bonn, Brussel en Den Haag in ons pre-programma. Heb je na dit verhaal nog vragen? Bezoek onze site EuroMUN.org en like ons op facebook.com/EuroMUN om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.
We zien er naar uit jullie allen te ontvangen in Maastricht.

De deadline van registraie is 16 april

« terug naar Nieuws